Als er ooit vrede komt, is dat door mensen zoals Yaacov Godo

 

 

 

 

Hij bivakkeert al maanden in een tent voor de Knesset, sinds zijn 52-jarige zoon op 7/10 werd vermoord door Hamas en hij blijft daar totdat Netyahu, die hij ziet als de bron van alle ellende, opstapt. (NRC)

 

Daarna keert hij terug naar de Westoever waar hij al jaren Palestijnen helpt beschermen tegen de aanvallen van joodse kolonisten.

Sinds de dood van zijn zoon besteedt Godo al zijn tijd aan het protest.

‘Maar als ik niet mijn eigen tragedie zou hebben, was ik nu op de Westoever met de andere activisten om schaapherders te beschermen tegen het kolonistengeweld. Ik ben geen politicus. Na dit protest ga ik terug naar mijn vrouw, die alleen thuis zit, en naar de Jordaanvallei. Palestijnen steunen tot de bezetting over is.’

KAIROS SABEEL zet zich in voor rechtvaardige vrede in Palestina.