Kumi Now! – 1 Welkom in het nieuwe Kumi Now jaar

Zoals jij omkijkt naar het jaar dat achter jou ligt en vooruit naar het nieuwe jaar, zo is het ook met ons. Misschien wil je om te beginnen ons laten weten wat je vindt van het eerste Kumi Now jaar en ook of we voor het komende jaar dingen anders zouden kunnen aanpakken. Grote kans dat dit niet jouw eerste Kumi Now week is, maar zelfs als je een Kumi Now expert bent geworden, dan is het toch goed om deze week even terug te kijken naar de beginselen van Kumi Now en de uitwerking daarvan. Mocht je voor het eerst kennismaken met Kumi Now: hartelijk welkom!

Door te besluiten kennis te nemen van Kumi Now, heb je al een eerste stap gezet.

In deze eerste week is het belangrijk dat Kumi Now te vinden is op de belangrijkste social media. Daar kun je een kijkje gaan nemen en ons volgen:

https://kuminow.comhttps://kuminow.comhttps://www.facebook.com/KumiNow/

https://twitter.com/Kumi_Now

https://www.instagram.com/explore/tags/kuminow/

Vervolgens kun je eens gaan kijken naar de handleiding bij Kumi Now;

https://kuminow.com/launch-manual/

Bij deze gelegenheid is het van belang je te registreren en jouw Komi Now commitment vast te leggen. De link die je daarvoor nodig hebt, kom je vanzelf tegen in het registratieformulier. Je hoeft er niet bang voor te zijn dat iemand zich gaat bemoeien met jouw bezigheden. Het formulier is bedoeld als motivatie voor jouzelf. Nadat je het formulier hebt ingevuld, vragen we jou of je ambassadeur wilt worden van Kumi Now. Je bent al ambassadeur als je anderen vertelt van jouw betrokkenheid bij Kumi Now. Je kunt daarbij denken aan netwerken op school, leraren, kerkelijke groepen of vrienden. Stel jezelf bescheiden doelen, bijvoorbeeld deze: “Ik ga drie mensen persoonlijk iets vertellen over Kumi Now. Ik stuur vijf mensen een brief over dit onderwerp. Ik deel dit initiatief op twee sociale media.”

Je zou daar  bijvoorbeeld deze tekst bij kunnen gebruiken: “Heb jij wel eens van Kumi Now gehoord?  Het is een initiatief dat erop is gericht mensen over de hele wereld samen te brengen om Palestina en de internationale afspraken te steunen. Doe je mee? Meld je dan aan via KumiNow.com“.

Om als activist effectief te zijn en serieus genomen te worden, is het wel handig als je iets van het onderwerp afweet. Wat weet je over Palestijnen en over de situatie waarin zij zich bevinden? Bij  jouw registratie ontvang je een link naar een informatieve quiz die jou een idee geeft over jouw kennis niveau. Je krijgt dan ook suggesties over de manier waarop je wat meer te weten kunt komen. Je kunt ook altijd terugvallen op de bronvermeldingen achterin het Kumi Now boek en ook  hier  [https://kuminow.com/resources/] vind je daarover meer informatie.

Tenslotte willen we je graag wijzen op de documentaire “Broken” die gaat over de arresten van het Internationale Hof betreffende Palestina en Israël in 2004 en de effecten (of het ontbreken daarvan).

De film vind je hier [http://broken-the-film.com]

 

 

KAIROS SABEEL zet zich in voor rechtvaardige vrede in Palestina.