Kumi Now! – 16 Zorg voor jezelf

Zorgen voor jezelf en de gemeenschap waartoe je behoort is een sleutel voor een succesvolle campagne, beweging of activisme. Daarom deze week weer een Kumi Care: de gelegenheid om rust en energie te krijgen nodig om weer verder te gaan met dit Kumi Now project.

Kortom we maken even pas op de plaats. Even geen nieuwe informatie, even geen oproep om weer actie te voeren, even geen week programma, maar de tijd voor jezelf. Kern gegeven is dat men alleen goede actie kan voeren als men ook de tijd neemt om soms te pauzeren,  anders is het immers niet vol te houden?

Daarmee hopen we dat U voorbereid bent lichamelijk en geestelijk en emotioneel  lange termijn acties te voeren. Daarom ligt  deze week het accent voor zelfhulp. Dat betekent de tijd nemen om goed te eten, rust te nemen, naar buiten te gaan of oefeningen te doen. U weet zelf het beste wat U nodig hebt. Tijd vrijmaken voor zaken die U prettig vindt zoals eens goed slapen, een prima maal koken of een eind in de natuur lopen.

Mocht in de omgeving waar U werkt aan dit project zich problemen voordoen dan kunt U altijd ons contacteren care@kuminow.com en misschien een andere omgeving zoeken.

Ook heeft U misschien tips in dit verband voor zelfhulp  die U wilt delen met anderen die met ons meewerken , ook dan geldt hetzelfde email adres.

Elke Kumi Care week gaat gepaard met een woordspelletje – wel in het Engels – en U kan dat hier downloaden. De oplossing vindt u hier.

Tot een volgende keer!

KAIROS SABEEL zet zich in voor rechtvaardige vrede in Palestina.