Kumi Now! – 31 Kumi Now in je eigen stad

Deze week in Kumi Now: organiseer een bijeenkomst voor geestverwanten in je eigen stad. Het idee en het doel van de KUMI-stadsbijeenkomst is om individuele activisten en mensen uit nabijgelegen gemeenschappen bij elkaar te krijgen om diegenen te leren kennen die in jouw gebied werken.

Een beweging is slechts zo sterk als haar activisten en we denken dat we sterker zijn als onze activisten eendrachtig zijn.

De hoop voor een KUMI-stadsbijeenkomst is om verbinding te leggen met hen die actief aan het werk zijn om een verandering in jouw stad teweeg te brengen.  Een KUNI-stadsbijeenkomst stelt leiders van KUMI-gemeenschappen in staat om initiatieven te nemen en een happening te organiseren voor hun KUMI-stad.

Als het houden van een KUMI-bijeenkomst voor jou interessant klinkt, of als je erin geïnteresseerd bent een leidersrol op je te nemen in je bredere KUMI gemeenschap, laat ons dat dan per email weten op kumicity@kuminow.org. We brengen graag KUMI-leiders in contact met anderen in hun gebied om samen zo’n bijeenkomst te organiseren.

KUMI-stadsbijeenkomsten kunnen er zeer verschillend uitzien in verschillende plaatsen.  We hopen dat deze bijeenkomst kan worden aangepast aan jouw stad!

Deze bijeenkomst kan de vorm krijgen van een spontane gezamenlijke maaltijd of in gemeenschapsverband; kan opgeluisterd worden met muziek of sprekers; of kan met het zien van een film, video of foto’s worden opgezet. Word creatief bij het plannen en organiseren van jouw KUMI-bijeenkomst.

We hopen dat deze gebeurtenis een plek kan zijn om activisten te verbinden in een levendige sfeer om ons KUMI werk met het KUMI initiatief aan te bemoedigen.

Jan van der Kolk

14 mei 2019

KAIROS SABEEL zet zich in voor rechtvaardige vrede in Palestina.