Nieuwsbrief mei 2018

Onze sympathisanten en donateurs ontvingen weer een nieuwsbrief. Nog geen donateur? Meld u hier aan. Voorzitter Kees Blok schrijft bij de nieuwsbrief:

Beste sympathisanten van Kairos-Sabeel Nederland,

Met genoegen zenden we u de Nieuwsbrief van Kairos-Sabeel Nederland (klik hierop om te downloaden naar uw PC / Tablet en kijk in uw download map)

Deze uitgave van mei 2018 bevat:

  • een geactualiseerd programma van de Nakba-manifestatie op 12 mei 2018 in Rotterdam; zeventig jaar geleden vond de Ramp plaats voor de Palestijnen. De eenzijdige proclamatie van de Staat Israël op 14 mei 1948 had voor het Palestijnse volk dramatische gevolgen. Meer dan 700.000 Palestijnen werden van huis en haard verdreven. Tot op de dag van vandaag zijn deze vluchtelingen en hun nakomelingen verstoken van hun recht op terugkeer.
  • een bericht over praktijkervaringen met gespreksavonden rond het boekje ‘Uitverkoren volk?’ van Walter Brueggemann.
  • in twee weken vijf keer goed nieuws uit de VS.

Wilt u goed op de hoogte blijven van met name de situatie en perspectieven van de Palestijnse Christenen, dan adviseren wij u regelmatig op Kairos-Sabeel.nl te kijken .

Om het werk van Kairos-Sabeel Nederland mogelijk te blijven maken, is uw bijdrage dringend gewenst en van harte welkom op rekeningnummer NL33 INGB 000 3276 280 t.n.v. Stichting Vrienden van Sabeel Nederland. Zie Kairos-Sabeel.nl/Anbi voor nadere informatie, ook met betrekking tot de fiscale aftrekbaarheid van giften.

Wij wensen u allen een goede zomer en nieuwe energie om samen werken aan vrede en gerechtigheid voor allen in het Land..

Hartelijke groet,
Kees Blok, voorzitter Kairos-Sabeel

[pdf-embedder url=”https://kairos-sabeel.nl/wp-content/uploads/2018/05/email-Nieuwsbrief-mei-18.pdf” title=”email Nieuwsbrief mei 18″]

KAIROS SABEEL zet zich in voor rechtvaardige vrede in Palestina.