Drie reizen naar Israël en Palestina

groepsfoto Israel reis

Graag vestigen wij de aandacht op drie mogelijkheden om naar Israël en Palestina te reizen. Twee reizen met Meta Floor en een reis van de Protestantse Kerk. Palestijnse christenen zeggen al jaren: kom en zie! Kairos-Sabeel Nederland geeft deze oproep zelf een beeld te vormen van de situatie in Israël en Palestina graag door.

Meta Floor schrijft:

Solidariteits- en Ontmoetingsweken Palestina 2020

Wil je zelf op reis naar Palestina, om je te verdiepen in de situatie daar? Wil je een dag naar Tent of Nations, om daar de familie Nassar te ontmoeten en je handen uit de mouwen te steken? Dan ben je van harte welkom bij één van de twee solidariteits- en ontmoetingsweken in 2020 (week 1: 2 t/m 9 mei, week 2: 17 t/m 24 oktober). We reizen met kleine groepen; organisatie en reisbegeleiding door Meta Floor. Meer info is te lezen op  www.tentofnations.nl of op te vragen via floormeta@hotmail.com

En van Floor Barnhoorn kregen we het volgende bericht:

Komende zomer organiseert de Protestantse Kerk een jongerenreis naar Israël en Palestina. Er zijn nog twee plaatsen ‘over’. Dus mogelijk zijn er mensen in jouw omgeving die interesse hebben? Of behoor je tot de doelgroep en ga je zelf graag mee? Van harte aanbevolen.

 

KAIROS SABEEL zet zich in voor rechtvaardige vrede in Palestina.